چیلر تراکمی

ساخت وبلاگ

چیلر تراکمی :

چیلر تراکمی یک دستگاهی است که برای مصارف صنعتی و تهویه مطبوع هوا مورد استفاده قرار می گیرد و آب سرد را با دمایی بسیار پایین تامین می کند. چیلر تراکمی بر اساس سیکل تبرید تراکمی کار می کند. اگر از این چیلر ها به طور مستقیم در دستگاه های تهویه و دستگاه های تولید سرما استفاده کنیم، بسیار پر هزینه بوده و گران قیمت است و صرفه اقتصادی نخواهد داشت. بنابراین به جای این که از چیلر تراکمی به صورت مستقیم استفاده نماییم، در یک مخزن آب را خنک کرده و توسط یک مبدل حرارتی همچون هواساز ها یا فن کویل ها، آب خنک را برای تهویه هوا به اتاق منتقل می کنیم. البته این روش، ساختار چیلر است.

فرآیند عملکرد چیلر تراکمی :

در چیلر تراکمی ابتدا گاز توسط یک کمپرسور متراکم می شود. سپس وارد یک کندانسور شده و گاز را توسط هوای محیط و یا آب به مایع تبدیل می کند، پس از آن که گاز به مایع تبدیل شد این مایع را وارد خنک کننده می کنند. مایع وقتی در فشار کمی قرار گرفت شروع به تبخیر می کند و این مایع در حال تبخیر در محیط خنک کننده قرار می گیرد  و باعث ایجاد برودت می شود. سپس گاز ناشی از  تبخیر به کمپرسور منتقل می شود قیمت چیلر تراکمی با توجه به راندمان کاری بالایش بسیار اقتصادی می باشد.

اجزای چیلر تراکمی :

1-کندانسور

2-اواپراتور (آب خنک یا هوا خنک)

3-کمپرسور

4-شیر منبسط کننده

5-رسیور تانک

6-فیلتر درایر

7-ساید گلاس

8-ترمیستورها

9-اجزای الکتریکی و کنترلی

10-آکومولاتور

11-کلید های حفاظتی و...

تفاوت چیلر جذبی  با چیلر تراکمی :

هر چیلر برای انتقال گرما به محیط دمای بالا از دمای پایین، به نیروی خارجی تکیه می کند. به عنوان مثال، چیلر های برقی دارای کمپرسور هستند. چیلر های جذب کننده کمپرسور را با بخار، آب داغ یا هر منبع گرمای خارجی دیگری جایگزین می کنند.

چیلر جذبی عمل بسیار ساده ای دارد. عملکرد آن اساساً شبیه به آن چه در یک چیلر فشرده سازی بخار اتفاق می افتدمی باشد ، در هر دو چیلر فرآیند شامل تراکم و تبخیر مبرد  در سیستم است. با این حال، در حالی که یک چیلر جاذب از یک فرایند حرارتی شیمیایی استفاده می کند، یک چیلرتراکمی به انرژی مکانیکی متکی است.

تنها تفاوت آن ها در چگونگی افزایش فشار مبرد از سطح تبخیر به سطح تراکم است.

به عبارت ساده، چیلر جذب بخار مبرد را فشرده نمی کند. در عوض، بخار را در یک جاذب حل می کند و محصول حاصل را با استفاده از پمپ با مصرف برق بسیار پایین به محیط با فشار بالا تر منتقل می کند. البته این تنها توصیفی از چرخه جذب اصلی است، در این جا چرخه های پیچیده تری وجود دارند که حتی دارای اجزای اضافی نیز هستند.

اصل کار چیلر جذبی:

اصل کار چیلر جذبی ، فرآیند جدا سازی و نوترکیب مایعات (مبدل و جاذب) برای ایجاد اثر خنک کننده است. معمولاً، چیلر های جذبی چرخه NH3-H20 (آمونیاک آب) یا چرخه LiBr (لیتیم برومید) هستند.

در چرخه اول، آب به عنوان جاذب عمل می کند در حالی که محلول آب آمونیاک به عنوان مبدل عمل می کند. در چرخه دوم، لیتیوم برومید جاذب و آب مبدل است. بیشتر چیلر های صنعتی به دلیل مزایای زیر از سیستم جذب بخار آمونیاک -آب استفاده می کنند:

1-محلول بالای آمونیاک در آب.

2-چیلر جذبی آب آمونیاک با فشار مثبت کار می کند (Li-Br) با فشار منفی کار می کند باعث کاهش مشکلات مربوط به نگهداری و ساخت دستگاه به استحکام بیشتر می شود

3-چیلر جذبی آب آمونیاک می تواند با شرایط شدید (درجه حرارت زیاد چگالش و دمای تبخیر پایین) کار کند.

4-قادر به خنک کردن گلیکول در دما های منفی هستید.

5-سازگار با کندانسور هوا خنک شده (مصرف صفر آب).

سیستمها ی تهویه مطبوع (چیلر،هواساز،اگزاست فن و...)...
ما را در سایت سیستمها ی تهویه مطبوع (چیلر،هواساز،اگزاست فن و...) دنبال می کنید

برچسب : چیلر , قیمت چیلر , تولید چیلر تراکمی, فروش چیلر تراکمی , تولید کننده چیلر , نویسنده : علیزاده tahviehmatboe بازدید : 183 تاريخ : دوشنبه 16 تير 1399 ساعت: 18:58